Få matkassar hem till dörren

Att få en matkasse hemlevererad direkt till dörren har blivit väldigt populärt den senaste tiden. Allt fler inser fördelarna då man slipper bry sig om vad man skall laga till middag varje dag när man kommer hem trött och utschasad efter en jobbig arbetsvecka. Barnen är hungriga och de vuxna likaså.
Då kan det kännas som en lättnad att ha alla råvaror hemma i kylen samt ett utförligt recept att följa för att maten skall bli lika bra som et är tänkt.
Hur fungerar detta då? Jo med hjälp av en förplanerad meny så kommer det en leverans varannan vecka av råvaror och tillhörande recept. Hur enkelt som helst och man får i sig delar av nästan hela kostcirkeln under hela veckan. Det blir lätt att man slänger en gorby pirog eller liknande i micron eller varför inte klassikern makaroner och falukorv.
Nej sånt slarv är det slut med här, menyerna är oerhört välkomponerade med kött, fisk och vegetariska rätter.
Marknaden för hemleverans av mat via matkassar har fullkomligen exploderat och det finns idag ganska många olika leverantörer. Priset för en matkasse ligger någonstans i intervallet 650-900 kr mellan de olika leverantörerna av mat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0